Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a efectuat, astăzi, o vizită de lucru pe șantierul podului rutier de la Milișăuți de pe DN 2H, peste râul Suceava. „Așa cum am declarat în multiple ocazii, podul de pe DN 2H din orașul Milișăuți ocupă unul dintre primele locuri din agenda mea, prin urmare și astăzi am ținut să mă conving că lucrurile merg în direcția cea bună și constructorul se încadrează în graficul de lucrări asumat. Am constatat la fața locului că se lucrează, reprezentanții constructorului informându-mă ca în intervalul 4-8 martie se va trece la montarea grinzilor.

Voi rămâne atent la acest subiect ce interesează zeci de mii de cetățeni ai județului Suceava”, a spus Alexandru Moldovan. El a consideră că în momentul de față nu se mai pot găsi scuze, iar opinia publică nu mai acceptă sub nici o formă amânări. „Acest pod trebuie dat în funcțiune cât se poate de repede, pentru ca cei responsabili de gestionarea rețelei de drumuri naționale să-și îndrepte atenția spre următorul obiectiv de investiție. Din păcate, anii în care s-au tot amânat reparațiile serioase, capitale, au lăsat drumurile naționale din județ cu prea multe puncte vulnerabile, și consider că trebuie și se poate face mai mult în ceea ce privește reabilitările de poduri”, a încheiat Moldovan.

Prefectul Moldovan după o vizită pe șantierul podului de la Milișăuți: „Acest pod trebuie dat în funcțiune cât se poate de repede. Nu se mai pot găsi scuze”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava