Concert pascal
MOPAN Suceava

Pepe, cunoscutul artist român, a vorbit deschis despre viața sa personală și, în special, despre relația sa cu soția sa, Yasmine Ody, care aduce în prim plan o diferență notabilă de vârstă de 15 ani între cei doi. Într-un interviu acordat viva.ro, Pepe dezvăluie detalii despre cum a început povestea lor de dragoste și cum se simte în această relație neobișnuită, notează click.ro.

„Așa ne simțim, ca și cum ne știm demult. Oricum ne știm de foarte mulți ani. Dar noi suntem împreună de doi ani și jumătate, aproape trei. În luna mai împlinim trei ani de când suntem împreună. Adică, cumva le așază Dumnezeu. Poate, dacă am fi avut aceeași vârstă și ne întâlneam la 25 de ani, poate nu ne potriveam”, crede artistul, potrivit sursei citate.

Artistul recunoaște că, deși există o diferență de vârstă semnificativă între el și Yasmine, aceasta nu se resimte deloc în relația lor. Pepe explică că soția sa l-a surprins plăcut la începutul relației, exprimându-și aprecierea pentru calitățile sale de tată. Cu toate că artistul se aștepta să audă alte lucruri, cuvintele soției sale l-au făcut să fie mai atent și să își îndrepte atenția către ea.

„Diferența de vârstă dintre noi nu se simte, părerea mea. Nu există unul mai ‘nebun’ și altul mai echilibrat. Mi mi se pare că suntem echilibrați amândoi”, a spus Pepe pentru Viva.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/pepe-si-sotia-lui-diferenta-colosala-de-varsta-2341359.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava