• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, şi primarul comunei Brodina, Vasile Viorel Melen, nu mai au nici o interdicţie, de la instanţă. Asta, după ce Curtea de Apel Suceava a admis, miercuri, 4 martie, contestaţiile avocaţilor celor doi la măsura controlului judiciar dispusă pe 21 februarie de Tribunal. Totodată, Curtea de Apel a respins, ca nefondată, contestaţia procurorilor structurii locale a DNA, care solicitaseră arestarea prefectului şi a primarului. Florin Sinescu şi Vasile Melen au fost reţinuţi vineri, 20 februarie, pentru 24 de ore, iar ulterior au fost propuşi pentru arestare, dar magistraţii de la Tribunalul Suceava au decis plasarea lor sub control judiciar. Prefectul Sinescu este urmărit penal pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, conflict de interese, uzurparea funcţiei şi uz de fals. În acelaşi dosar, primarul Melen este cercetat pentru 3 infracţiuni.

Prefectul și primarul de Brodina au scăpat de măsura controlului judiciar, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava