Comenzi MOPAN Suceava

Prefectul Județului Suceava, Mirela Adomnicăi, nu dorește să intre în jocuri politice și precizează că ministrul de Interne, Carmen Dan, nu a revocat ordinul prefectului, cu nr. 456, din data de 6 noiembrie 2017. Precizăm că ordinul menționat se referă la modul de organizare a activităților necesare desfășurării probei practice a examenului pentru obținerea permisului de conducere, la nivelul județului Suceava. “Independent de declarațiile apărute în mass media suceveană, suntem în faza în care se evaluează modalitățile optime de organizare a probei practice. În acest sens, au avut loc întâlniri cu reprezentanții celor 89 școli de șoferi din județul Suceava, la data de 15 decembrie, respectiv 18 decembrie, conturându-se mai multe variante” a declarat prefectul de Suceava.

Aceasta a mai precizat că, de la data emiterii ordinului menționat și până în prezent, personalul de la Serviciul de Înmatriculări Vehicule și Eliberare Permise Auto a fost suplimentat cu 2 agenți de poliție, în urma unor transferuri de la Inspectoratul Județean de Poliție și Inspectoratul Județean de Jandarmi. Totodată s-au purtat discuții cu primarii localităților în care se organizează examenul de șoferi, referitor la creșterea gradului de dificultate a traseului de desfășurare a probei practice. Prefectul Mirela Adomnicăi a mai precizat că își dorește reducerea timpilor de așteptare, pentru cetățenii care vor să obțină permis de conducere, dar și respectarea Ordinului nr. 268 din 2010, al Ministerului de Interne, potrivit căruia examinarea la proba practică se desfășoară în municipiul reședință de județ, iar doar cu titlu de excepție, prin ordin de prefect, are loc în alte localități. Prefectul a subliniat că, prin emiterea ordinului 456 din noiembrie 2017, a avut în vedere “creșterea gradului de siguranță rutieră, precum și a îmbunătățirii serviciilor oferite cetățenilor, prin reducerea termenului de programare și prin aplicarea unui sistem unitar de examinare a fiecărui candidat”.

Prefectul susține că ordinul său prin care examenele auto se vor ține doar în Suceava nu a fost revocat, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava