• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Reprezentanții școlilor de șoferi din Vatra Dornei, Fălticeni, Câmpulung și Rădăuți au avut astăzi o întâlnire cu subprefectul județului, Silvia Boliacu, aceștia fiind nemulțumiți de propunerea susținerii examenelor practice pentru obținerea permiselor auto doar în municipiul Suceava. Șefii școlilor de șoferi au solicitat o întrevedere la  conducerea Prefecturii Suceava, fiind primiți de Silvia Boliacu, care exercită atribuțiile prefectului Mirela Adomnicăi, aflată în concediu de odihnă. Principala temă a discuțiilor a fost mutarea la Suceava a probei practice de traseu pentru obținerea permisului de conductor auto  și desființarea punctelor de examen de la Vatra Dornei, Fălticeni, Câmpulung și Rădăuți. De precizat că proba teoretică a acestui examen, se desfășoară, din anul 2008, numai la Suceava.
La întâlnirea desfășurată în sala “Nicolae Labiș” au mai participat directorul Cancelariei Prefectului, Bogdan Filip și șeful Serviciului Înmatriculări Vehicule și Eliberare Permise Auto, Radu Obreja.
Potrivit unui proiect de ordin al Prefectului Mirela Adomnicăi, examinarea la proba practică de traseu a candidaților care solicită obținerea permisului de conducere se va efectua numai în municipiul reședință de județ, începând cu data de 1 ianuarie 2018. Totodată, conform ordinului, candidații care la această dată sunt deja programați în vederea susținerii probei practice pentru obținerea permisului  de conducere în localitățile menționate  vor fi anunțați, de către conducerile școlilor de conducători auto, cu privire la  locația unde se va desfășura aceasta,  la data  la care sunt programați.


În cadrul discuțiilor, reprezentanții școlilor pentru conducători auto din cele patru municipii au înaintat Prefecturii câte un memoriu, în care atrag atenția asupra efectelor modificării anunțate. Ei menționează că desfășurarea  probei practice doar în municipiul Suceava va  afecta negativ, în  plan financiar și social, cursanții, instructorii, familiile acestora și școlile de șoferi. Șefii acestor școli susțin că  există mai multe impedimente în urma modificării centrului de examinare, respectiv   cheltuieli mai mari pentru un consum mai mare de carburanți,  pentru deplasările la Suceava în vederea instruirii și prezentării la examen, absențe de la orele de curs ale cursanților care frecventează cursurile liceale, învoiri de la serviciu ale cursanților care lucrează în câmpul muncii. La acestea se adaugă aglomerarea zilnică a municipiului Suceava prin prezența unui număr de circa 300 de autovehicule ale școlilor de șoferi din județ.
Reprezentanții școlilor de șoferi din cele patru localități solicită conducerii Prefecturii să analizeze situația și să ia o decizie finală.

Reprezentanții școlilor de șoferi din județ nu sunt de acord cu mutarea examenelor pentru permise auto în municipiul Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava