• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectura Suceava va formula plîngere penală împotriva primarului comunei Slatina, Ilie Gherman, pentru obstrucţionarea unui control. Anunţul a fost făcut de prefectul Constantin Harasim. El a explicat că, la sfîrşitul lunii trecute, primarul a împiedicat efectuarea unui control de către o comisie formată din angajaţi ai Prefecturii, Gărzii de Mediu, APIA şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ca urmare a înregistrării unor petiţii. Ilie Gherman le-a transmis membrilor comisiei că le va pune la dipoziţie toate documentele doar în situaţia în care verificările se vor face în prezenţa reclamanţilor. Oamenii din Slatina au sesizat la Prefectură că Primăria ar fi permis construcţia unei biserici pe islazul comunal, fără respectarea legii. De asememea, ei s-au plîns de mizeria existentă în comună, din pricina deşeurilor aruncate aiurea. În iunie, primarul Ilie Gherman a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Suceava, pentru abuz în serviciu. Asta, după ce, în toamna lui 2013, a refuzat să finanţeze şcoala din localitate, deoarece se afla în conflict cu directorul unităţii de învăţămînt.Prejudiciul produs în cauză se cifrează la peste 445.000 de lei. Dosarul a fost trimis la Judecătoria Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava