MOPAN Suceava

Premierul Sorin Grindeanu a avut astăzi o primă întâlnire cu reprezentanți ai Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, parte a demersurilor de dialog între cele două instituții. Șeful Executivului a încurajat continuarea cooperării prin întâlniri periodice între membrii Coaliției cu miniștri și echipe de specialiști din ministere pentru a identifica împreună cele mai bune soluții pentru fiecare domeniu prioritar.

Discuțiile de astăzi au fost axate asupra absorbției fondurilor europene și modalități de îmbunătățire a acestui proces, context în care ministrul delegat Mihaela Toader a prezentat calendarul de lucru pentru perioada următoare. De asemenea, ministrul Educației Naționale, Pavel Năstase, a prezentat viziunea Guvernului privind dezvoltarea Educației și Cercetării, domenii prioritare ale acestui Executiv.

În cadrul întâlnirii, discuțiile au vizat aspecte legate de transparența și eficacitatea administrației publice, exploatarea resurselor energetice și naturale, noul proiect al legii salarizării unitare, IT&C.

Premierul Sorin Grindeanu a subliniat că toate aceste domenii prioritare pentru Guvern trebuie abordate din perspectiva interesului național și a binelui public.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava