MOPAN Suceava

Prim-ministrul Sorin Grindeanu i-a primit, luni, 10 aprilie, la Palatul Victoria, pe reprezentanţii companiei Philip Morris International: Christos Harpantidis – Managing Director pentru  Grecia, România, Bulgaria, Cipru, Malta, și Branislav Bibic – Managing Director România.

Reprezentanții companiei producătoare de țigarete au prezentat proiectul unei  investiții semnificative pentru piața locală, menită să contribuie la dezvoltarea mediului investițional din țara noastră. România este cea de-a treia piață aleasă de către Philip Morris International pentru demararea acestui proiect pilot, reprezentanții companiei apreciind climatul prietenos investițiilor din țara noastră, mai ales în sfera cercetării şi inovării.

Premierul Sorin Grindeanu a salutat decizia grupului american şi a afirmat că România va continua eforturile pentru asigurarea unui climat investițional cât mai atractiv pentru mediul de afaceri, prin menținerea unui cadrul legal predictibil.

Salutăm investițiile care asigură crearea de noi locuri de muncă, plătite la un nivel cât mai apropiat celui european. Forța de muncă competitivă din România trebuie apreciată și plătită pe măsură“, a subliniat șeful Executivului.

La întâlnire au mai participat Bogdan Stan, președinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Marius Florea, vicepreședinte al ANAF, şi Marius Nica, consilier de stat.

Informaţii suplimentare:

În 1993, compania americană Philip Morris a intrat pe piaţa din România, iar în 2001 a început producția în fabrică de țigarete din Otopeni, județul Ilfov. PMI este prezent în România prin două entități: Philip Morris Trading (platforma de distribuție) și Philip Morris România (fabrica de țigarete).

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
PNL - Lucian Harsovschi - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava