• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cele trei echipe de studenți care au reprezentat Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava la faza națională a concursului „Ecotrophelia” au câștigat un premiu III și două premii speciale. Competiția a avut loc la Galați. Premiul III a fost obținut pentru produsul „Douce Citrouille” de echipa formată din George Andrei, Olga Benderschi, Iulia-Andreea Ciornei, Paul-Vlad Costan Sprivac, Dumitrița Flaiș și Larisa-Gabriela Leontică. Echipa a fost coordonată de conferențiarul universitar doctor inginer Adriana Dabija și șeful de lucrări doctor inginer Amelia Buculei. „Douce Citrouille” este o prăjitură cu dovleac, fără zahăr, fără gluten și fără aditivi. Cu premii speciale au fost răsplătite celelalte două echipe, pentru produsele „Cheesechyp” și „Del`ice”. „Cheesechyp” este un produs de patiserie cu cremă de telemea, salvie și cimbru cu glazură de dulceață de ardei iute. Produsul a fost realizat de echipa formată din studentele Ioana Boștiog, Loredana-Florentina Chirilă și Andreea-Florentina Chițac, sub coordonarea șefului de lucrări doctor inginer Laura Apostol și a șefului de lucrări doctor inginer Ancuța Prisacaru.

Premiul a venit din partea companiei Expertarom. „Del`ice” este o înghețată raw vegană, fără aditivi, fără gluten și cu probiotice. Produsul aparține echipei Laura-Mihaela Neacșu, Natalia Reciulschi și Simona Cătălina Hîrtie, coordonată de asistentul universitar doctor Andrei Lobiuc. Premiul a fost acordat de compania Boromir. În concursul de la Galați au intrat 16 echipe de la nouă universități. În 2013, 2014 și 2016, echipele facultății sucevene au câștigat marele premiu la faza națională a „Ecotrophelia” și au participat la etapele internaționale. „Ecotrophelia” este o competiție pentru crearea de produse alimentare inovative. Produsul alimentar creat trebuie să fie destinat consumului uman și să se adreseze tuturor categoriilor de consumatori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava