Concert pascal
MOPAN Suceava

Editura Frontiera anunță câștigarea unei importante distincții internaționale pentru cartea de copii: WHITE RAVENS 2023. Premiul este acordat pentru noua ediție a cărții Prințul Miorlau de Nina Cassian, publicată de Editura Frontiera în 2022.

Prințul Miorlau este un volum de poezii pentru copii publicat pentru prima dată în 1957. Ediția cea nouă onorează această carte clasică a literaturii române pentru copii cu un concept grafic nou, din care fac parte și ilustrațiile Oanei Ispir.

Editura Frontiera a mai fost distinsă cu premiul White Ravens în 2021, pentru cartea de poezii pentru copii Dejunul unei frunze de Marina Debattista.

WHITE RAVENS este premiul acordat anual de Biblioteca Internațională de Carte pentru Copii din Munchen. Catalogul White Ravens selectează apariții editoriale de excepție din piața de carte pentru copii și funcționează ca o recomandare bibliografică pentru școli, librării, biblioteci și festivale de literatură. Cărțile selectate sunt prezentate la Târgul de carte de la Frankfurt, precum și la Târgul de Carte de la Bologna.

Despre Editura Frontiera

Editura Frontiera publică autori importanți pentru copii din literatura universală și oferă, în același timp, spațiu creativ pentru autorii și ilustratorii români. Mai multe detalii și noutăți editoriale găsiți pe www.editurafrontiera.ro și conturile de Facebook și Instagram ale editurii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava