Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a anunţat că proprietarii maşinilor care sunt expuse spre vânzare pe străzile din oraş vor fi amendaţi de primărie. El a spus că în Consiliul Local va fi propus spre aprobare un proiect de hotărâre cu privire la interzicerea expunerii spre vânzare a vehiculelor pe domeniul public sau privat al municipiului. Negură a precizat că odată cu intrarea în vigoare a acestei noi hotărâri, ocuparea sau blocarea părţii carosabile a drumurilor, parcărilor, trotuarelor, scuarurilor şi a spaţiilor verzi cu maşini expuse spre vânzare se vor sancţiona cu amenzi contravenţionale cuprinse între 500 şi 1.000 de lei. Mihăiţă Negură a spus că un astfel de regulament se impune a fi aprobat în condiţiile în care pe străzile din Câmpulung Moldovenesc au început să apară din ce în ce mai multe maşini cu anunţuri de vânzare, care blochează astfel străzile, în special cele din zona centrală a municipiului.

„Este o problemă complexă care a apărut în Câmpulung Moldovenesc, în condiţiile în care din ce în ce mai multe persoane îşi expun la vânzare maşinile pe domeniul public şi privat al municipiului, blocând atât drumurile, cât şi spaţiile de parcare, trotuarele sau spaţiile verzi, a spus primarul din Câmpulung Moldovenesc.

El a adăugat că odată adoptată această hotărâre vor fi sancţionaţi proprietarii sau persoanele cărora le-au fost încredinţate vehiculele de orice categorie, având sau nu numere de înmatriculare, care staţionează pe domeniul public sau privat al municipiului şi pe care sunt afişe, însemne sau alte înscrisuri cu privire la intenţia de vânzare a acestora.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava