Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Fălticeni alocă peste 56.000 de lei pentru premierea a 68 de sportivi premiați la competițiile naționale și internaționale. Hotărârea alocării acestei sume a fost luată în ședința de luni a Consiliului Local Fălticeni. Primarul Cătălin Coman a precizat că sportivii și antrenorii acestora vor fi premiați în cadrul „Galei de Excelență 2024”, eveniment care va aduce în prim plan excelența sportivilor din municipiul Fălticeni, din anul precedent, și va oferi o oportunitate unică de a sărbători dedicarea, eforturile și succesele acestora.
„Pentru a păstra tradiţia, la ediţia a VI –a a Galei de Excelenţă propun premierea sportivilor care practică sporturi cum ar fi canotaj, atletism, tenis de câmp, volei, box, tenis de masă, sportivi care în anul 2023 au avut performanţe deosebite, completând palmaresul cluburilor de la care provin cu noi medalii. În cadrul galei vom avea și invitaţi care pot fi
un exemplu pentru sportivii premiaţi. Gala nu este doar o ceremonie de premiere, ci și un eveniment în care sportivii
primesc aprecierea și încurajările meritate din partea administrației publice locale și Consiliului Local. În cardul Galei, ei simt mândria și susținerea întregului municipiu, care
îi încurajează să continue să depășească limitele și să aducă acasă sentimentul de mândrie pe care fiecare român îl caută”, a spus Coman. El a precizat că ediția de anul acesta a Galei va avea loc luna aceasta.

Primarul din Fălticeni a arătat că fiecare sportiv și antrenor va primi, pe lângă premiul în bani, o diplomă şi un stimulent material. Suma totală alocată premierii este de 56.230 lei din care 52.700 lei reprezintă premiile în bani şi 3.530 lei reprezintă costul stimulentelor materiale. Pe lângă cei 68 de sportivi vor fi premiați și nouă antrenorii acestora, respectiv Vasile Nistor (Box), Alin Findanis (atletism), Cozma Cătălin (tenis de masă), Diana Floriștean (volei), Ana și Vasile Avrămia (canotaj), Gheorghe Dascălu (tenis de câmp), Vasile Filip, Daniela Cojocaru (atletism)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava