Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Rădăuți organizează o colectă de alimente pentru refugiații din Ucraina care zilele acestea sosesc în număr foarte mare în România prin vama de la Siret. Anunțul a fost făcut de primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, care a transmis un mesaj către rădăuțeni, prin care îi îndeamnă pe aceștia să dea dovadă de umanitate. „Suferința refugiaților ucrainieni în România ne obligă pe toți la acțiune. Acum și aici. Sute de familii, copii, adulți și bătrâni, bat la ușa țării noastre. Sunt speriați și singuri, fără adăpost. Căldura casei și siguranța unei vieți pașnice au devenit amintire pentru cei care au rămas fără țară, în calea unui invadator crud și nedrept. E timpul să-i alinăm pe cei care au fugit din calea unui război pe care nu l-au vrut sau provocat. E timpul iubirii de oameni!

În numele refugiaților ucraineni, alăturați-vă demersului instituției noastre. În regim de urgență, Primăria Rădăuți organizează colectă de alimente!”, a declarat Bogdan Loghin. Astfel, la inițiativa acestuia, începând de astăzi a început o campanie de donații menită să vină în ajutorul persoanelor refugiate.

„Amplasamentul cortului unde se vor aduna alimentele este în fața Primăriei Rădăuți. Cortul este deschis zilnic între orele 08:00 – 19:00! Toate donațiile vor fi distribuite împreună cu autoritățile competente, în toate spațiile destinate refugiaților!

Există și un număr de telefon dedicat acestei campanii, unde toți doritorii pot afla mai multe informații : 0742.571.387”, a mai spus Loghin.

El a mai spus că astăzi au fost pregătite 1000 de sandwich-uri și 1000 de litri de apă plată care vor fi distribuite în vama Siret. „Rădăuțeni, haideți să dăm dovadă de umanitate, așa cum șade bine bucovinenilor!”, le-a transmis Bogdan Loghin locuitorilor din acest municipiu.

Primăria Rădăuți organizează o colectă de alimente pentru refugiații din Ucraina. Loghin: „Rădăuțeni, haideți să dăm dovadă de umanitate!”, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava