Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava a lansat miercuri în dezbatere publică proiectul privind concesionarea serviciului public de salubrizare menajeră, a anunţat primarul Ion Lungu. El a spus că acest serviciu va fi concesionat pe o perioadă de 12 ani operatorul urmând a fi stabilit prin licitaţie.

Investiţiile care vor fi făcute în cadrul contractului de concesiune sunt estimate la 83,8 milioane de lei. „Operatorul ar trebui să facă mai multe investiţii. Întreţinerea şi reabilitarea punctelor supraterane de colectare existente, recipienţi precolectare deşeuri menajere, realizarea a minim 30 de puncte supraterane de colectare selectivă cu patru containere pentru hârtie, sticlă, mase plastice şi metale, realizarea unui număr de 100 de platforme subterane, realizarea şi amenjarea a minim 100 de platforme semiîngropate, întreţinerea, reabilitarea şi igienizarea periodică a tuturor platformelor de colectare supraterană a deşeurilor, autospeciale, eurocontainere, realizarea punctului de sortare cu dotările necesare, asigurarea unui dispecerat unde să poată fi contactaţi de cetăţeni, achiziţionarea şi montarea a 1.000 de coşuri stradale de gunoi pe an precum şi amenajarea a două locuri de joacă pentru copii pe an în suprafaţă de 500 mp”, a explicat Lungu.

Ion Lungu speră ca noul operator care se va ocupa de salubrizarea menajeră a oraşului să fie cunoscut până la finele acestui an. În prezent această activitate este prestată cu caracter temporar de asocierea formată din firmele Florconstruct şi Diasil Service. Mai trebuie spus că dezbaterea publică pe marginea acestui proiect se va încheia pe 17 aprilie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava