Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava lucrează la o nouă organigramă care să se încadreze în prevederile legii privind austeritatea și sustenabilitatea financiară, a anunțat primarul Ion Lungu. Lungu a precizat că numărul de posturi de conducere va scădea de 79 însemnând un procent de 12%  la 63 adică la 8%. Cele 16 posturi de conducere care nu se vor mai regăsi în viitoarea organigramă sunt de posturi de șefi de birou care potrivit legii vor fi desființate. ”Până la 31 decembrie cei 16 șefi de birou vor rămâne pe funcții de conducere cu titlu interimar urmând ca de la 1 ianuarie să fie încadrați pe alte funcții”, a spus Lungu.

El a menționat că toate mișcările de personal se vor face doar pe criterii de performanță. ”Când eram director la CCH am redus personalul la un moment dat de 3.300 la 1.500. Am fost cât se poate de obiectiv cu toate că era foarte greu, pentru că am lucrat acolo ca muncitor necalificat, apoi ca muncitor calificat, tehnician, economist, șef birou, șef serviciu, director economic și director general. Unii îmi spuneau Ionică, ajută-mă sau alții domn director ajutați-mă  și eu le spuneam ”nu mă bag, nu știu, șeful tău știe pe cine dă afară. Din cei dați afară atunci și acum mă salută pe stradă.  E clar că se va merge pe criterii de performanță. Sigur, eu ca primar am ultimul cuvânt și am puterea să fiu obiectiv”, a declarat Lungu. Tot în baza legii austerității de la 1 noiembrie numărul maxim al posturilor se va reduce cu 10% însemnând 67 de posturi. Pe de altă parte, a spus Ion Lungu, Primăria are 63 de posturi vacante.

Primăria Suceava lucrează la o nouă organigramă. De la 1 ianuarie ies din schemă 16 șefi de birou, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava