• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarii localităților componente ale Asociației „Moldova se dezvoltă” se vor reuni miercuri, la prînz, la Iași. Este vorba de primarii din municipiile Suceava, Botoșani, Piatra Neamț, Iași, Roman, Cîmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei. Acordul de înființare a noii structuri a fost semnat, luna trecută, la Suceava. Înaintea întîlnirii de la Iași, primarul Ion Lungu și-a exprimat convingerea că, începînd de anul viitor, se vor găsi oportunități de finanțare din fonduri europene pentru proiecte ale Asociației „Moldova se dezvoltă”. Membrii Asociației își propun dezvoltarea infrastructurii de transport, îmbunătăţirea mediului economic, promovarea ocupării și sprijinirea mobilităţii forţei de muncă, dar și reducerea sărăciei.

Primarii care au bazele Asociației „Moldova se dezvoltă” se reunesc în ședință la lași, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava