Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto18 poze în acest set

În cadrul ediției de anul acesta a Zilelor Fălticenilor, primarul Cătălin Coman i-a premiat, pentru al șaselea an consecutiv, pe cei mai buni elevi și sportivi, precum și pe profesorii și antrenorii acestora. Evenimentul a avut loc sâmbătă seara, pe scena amplasată în piața „Nada Florilor” din centrul municipiului. Alături de primarul Cătălin Coman, pentru premierea elevilor și sportivilor au fost prezenți prefectul Mirela Adomnicăi, deputatul Alexandru Rădulescu și inspectorul general adjunct al Inspectoratului Școlar Suceava, Cristian Cuciureanu.


Cătălin Coman a ținut să-i felicite pe toți elevii și sportivii cu rezultate deosebite în competiţiile școlare și sportive naţionale şi internaţionale, aducând aprecieri și față de dascălii și antrenorii acestora.

Invitată să ia cuvântul, Mirela Adomnicăi a apreciat inițiativa conducerii primăriei de a premia performanțele obținute de elevii din Fălticeni. „Este un moment deosebit pentru că îi vom premia pe cei care au reușit. Sper că îi vom ambiționa pe cei care erau cât pe ce să reușească și le-am mai trebuit puțin și nu în ultimul rând mi-aș dori să le arătăm că se poate și celor care nu au reușit să performeze. În ceea ce privește aceste rezultate deosebite în învățământul preuniversitar fălticenean, vreau să subliniez că el se datorează în primul rând elevilor, profesorilor, conducerii locale a primăriei, a școlilor, dar nu în ultimul rând părinților, care au fost permanent alături de copiii lor și de școală. Pentru că aceste rezultate se datorează faptului că aici la Fălticeni există o conlucrare excelentă între autoritatea locală și școală, între familie și școală. Pentru că școala nu poate face performanță fără acești parteneri alături”, a spus Mirela Adomnicăi.


La rândul său, deputatul Alexandru Rădulescu a precizat că din punctul său de vedere ceremonia de premiere a elevilor, sportivilor, profesorilor și antrenorilor suceveni este un eveniment nobil, cel mai frumos moment al Zilelor Municipiului Fălticeni. „Este un moment în care aici pe scenă vor fi elevii și profesorii din Fălticeni, viitorul acestui oraș. Vă felicit pentru performanță și, dragi colegi, doamnelor și domnilor profesori, vă felicit pentru dăruire. Dragi părinți, vă felicit pentru atașamentul față de școală. Mult succes în continuare”, a spus Alexandru Rădulescu.


Primarul Cătălin Coman a mai precizat că în total au fost premiați peste 300 de elevi și sportivi, precum și 100 de profesori și antrenori. Aceștia au primit premii în bani cuprinse între 200 și 600 de lei, în funcție de faza olimpiadelor, concursurilor școlare și a competițiilor sportive în care au ajuns.


Tot sâmbătă, înainte de premierea elevilor, cele câteva mii de persoane venite pentru a participa la evenimentele de Zilele Municipiului Fălticeni au avut parte de un concert al interpretei Ruby.

Seara de sâmbătă s-a încheiat cu un spectaculos concert susținut de Andra, una dintre cele mai îndrăgite interprete din România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava