Concert pascal
MOPAN Suceava

Noua melodie a trupei Carla’s Dreams i-a impresionat pe ruși având în vedere că versurile sunt în limba rusă. După ce au onorat invitația unor jurnaliști ruși de a vorbi la un post de radio despre noua lor piesă, paparazzi i-au dezvăluit identitatea solistului, notează click.ro.

Primarul din Chișinău, Dorin Chirtoagă, a transmis însă pe contul său de Facebook un mesaj dur la adresa jurnaliștilor ruși care și-au permis să-și bată efectiv joc de „farmecul” trupei. „Nu mă declar fan Carla’s Dreams, dar f*ck off celor care susțin ca i-au deconspirat identitatea! Aparent este vorba despre niște jurnaliști meseriași, tari ca agentul 007, dar de fapt au procedat ca niște lepre. Voi nu ați încercat să-i deconspirați identitatea, ci să-i luați farmecul, „fishka” (cum se spune în rusă)”, a scris edilul pe reţeaua de socializare, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet şi vezi ce a mai spus Dorin Chitororagă, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/primarul-chisinaului-sare-apararea-solistului-de-la-carlas-dreams-mesaj-dur

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava