MOPAN Suceava

La primăria comunei Șcheia s-a desfășurat vineri, 16 noiembrie, prima ședință a Consiliului Local al copiilor care a fost prezidată de primarul copiilor Raluca Tănase elevă la școala din satul Mihoveni. Sub ochii primarului de Șcheia, Vasile Andriciuc, consilierii copii au dezbătut strategia de dezvoltare a comunei în perioada 2013-2020. Copiii din Șcheia își doresc apă curentă și canalizare, ștrand, terenuri de sport, iluminat public pe ulițele satelor, montarea de parazăpezi în zona drumurilor care duc spre școli, plantarea de copaci pe marginea drumurilor, decorarea căminelor culturale pentru Crăciun. Ei vor ca aceste lucruri să se facă cu bani de la bugetul local dar în special cu fonduri europene prin proiecte la care să-și aducă și ei aportul.

”Am vrea ca în Șcheia să avem apă curentă, să se facă canalizare și să avem iluminat public pe toate ulițele și drumurile publice. Am dori ca câinii vagabonzi să fie eliminați,  să fie sterilizați. Apoi am dori ca doamnele profesoare să aibă transportul gratuit. În altă ordine de idei dorim ca noi să avem la dispoziție mașini pentru transportul la concursuri când o să fie nevoie, să fie renovate sălile de sport și terenurile de sport de la toate școlile din comună”, a rezumat primarul copiilor dorințele copiilor din comuna Șcheia și satele Sf. Ilie, Florinta, Mihoveni și Trei Movile. Primarul Andriciuc a preluat o parte din solicitările copiilor din Șcheia pe care le va pune în practică în acest mandat. ”Rămâi surprins câteodată când vezi cât de matur poate gândi un copil. Astăzi am avut plăcerea să asist la o adevărată lecție de democrație din partea copiilor noștri. Au ridicat probleme pertinente iar o parte dintre ele le voi prelua pentru a le implementa în perioada următoare”, a declarat Andriciuc.

Primarul de Șcheia, Vasile Andriciuc, la dispoziția primăriței de Șcheia, Raluca Tănase, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava