Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Adâncata, Viorel Cucu, a anunțat că în această primăvară vor începe lucrările la două proiecte extrem de importante pentru această comună, respectiv cel pentru înființarea rețelelor de alimentare cu apă și extinderea rețelei de canalizare și cel pentru înființarea rețelei de distribuție a gazului metan. Viorel Cucu a precizat că la finalul lunii martie a fost semnat contractul de execuție pentru proiectul pentru apă canal, iar luna aceasta vor începe efectiv lucrările. „Constructorul a fost deja pe teren pentru organizarea șantierului și din discuțiile avute lucrările vor începe cel târziu pe 20 aprilie. Și vreau să spun că avem un alt proiect pe Administrația Fondului de Mediu, tot pentru extinderea rețelei de apă și canalizare și dacă vom fi eligibili ne vom duce undeva spre 90% acoperire cu rețele în toată comuna. Diferența de 10% sunt casele din comună care sunt mai izolate și unde se ajunge mai greu cu aceste rețele”, a spus Viorel Cucu. El a arătat că proiectul pentru înființarea rețelelor de alimentare cu apă și extinderea rețelei de canalizare este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

În același timp, Viorel Cucu a declarat că în luna mai urmează să înceapă lucrările la un alt proiect extrem de important pentru comuna Adâncata, cel pentru înființarea rețelei de distribuție a gazului metan, cu o valoare de nu mai puțin de 18 milioane de euro. Viorel Cucu a amintit că proiectul este implementat de ADI Pleșa, respectiv de comunele Adâncata și Hănțești. „Și la acest proiect avem semnat contractul pentru proiectare și execuție. Din discuțiile avute vom avea proiectul tehnic undeva după 20 aprilie, iar din luna mai vor începe efectiv lucrările”, a spus Viorel Cucu. El a adăugat că proiectul pentru construcția rețelelor de apă și canalizare trebuie finalizate în maxim doi ani.

Primarul din Adâncata, Viorel Cucu, anunță că primăvara aceasta încep lucrările la noile rețele de apă, canalizare și gaz metan, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava