• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul PSD al Rădăuţilor, Nistor Tătar a declarat astăzi că PSD, UpR şi PMP formează în continuare majoritatea în Consiliul Local. El a făcut afirmaţia după ce şedinţa de ieri a deliberativului nu a mai avut loc din cauza aleşilor PNL şi ALDE, dar şi al unui consilier de la PMP. Aceştia au respins ordinea de zi. Asta, deoarece imediat după debutul şedinţei, primarul Nistor Tătar şi viceprimarul Bogdan Loghin au retras proiectele de hotărîre privind desemnarea noilor reprezentanţi ai Consiliului Local în Adunările Generale ale Acţionarilor de la ACET şi de la Societatea Servicii Comunale. Ordinea de zi a putut fi respinsă din pricina votului negativ dat de Bogdan Nicolau, de la PMP. De regulă, el vota alături de PSD. În Consiliul Local Rădăuţi, PSD are 7 reprezentanţi, PNL 5, ALDE 3, iar UpR şi PMP au cîte doi.

Primarul din Rădăuţi, Nistor Tatar: PSD, UpR şi PMP formează în continuare majoritatea în Consiliul Local, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava