MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a declarat nemulţumit de faptul că firma botoşăneană Victor Construct nu a făcut încă organizarea de şantier la podul rutier peste râul Suceava de la Iţcani fiind sceptic că lucrările de reabilitare şi consolidare a acestui obiectiv vor demara pe data de 1 iulie aşa cum s-a stabilit iniţial.

Lungu i-a apostrofat pe reprezentanţii constructorului în şedinţa comandamentului de lucru de marţi dimineaţă de la Primărie. El a criticat şi calitatea lucrărilor de asfaltare de pe strada Cuza Vodă.

Primarul le-a recomandat celor de la Victor Construct ca în paralel cu lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Suceava din Iţcani să execute şi lucrările la pasarela CFR din apropiere. Ion Lungu a cerut constructorului să se organizeze mai bine şi să aducă forţă de muncă suplimentară astfel încât lucrările la podul şi la pasarela CFR din  Iţcani să fie finalizate la termen adică 31 iulie.

Lucrările la podul rutier şi la pasarela CFR de la Iţcani se realizează în cadrul unui proiect cu finanţare europeană în valoare de 8 milioane de euro. Proiectul mai prevede asfaltarea a 10 străzi printre care Universităţii, Traian Vuia şi bulevardul George Enescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava