Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a verificat în această dimineață cum se lucrează la remedierea avariei la rețeaua de canalizare care s-a produs în intersecția din apropierea primăriei, care a dus la surparea carosabilului. Ion Lungu a spus că s-a lucrat toată noaptea, fiind identificată conducta de canalizare deteriorată la o adâncime de aproximativ cinci metri.

„Deși municipalitatea suceveană a atras aproximativ 100 milioane euro pe apă, canalizare, stație tratare ape uzate, fondurile au fost conform ghidului de accesare destinate în mod special extinderii conductelor de apă și canalizare și nu înlocuirii magistralelor vechi.

Lucrăm împreună cu ACET-ul la un program de înlocuire a conductelor vechi, vulnerabile cum este și cazul de față. Sperăm ca astăzi să finalizam intervenția pentru a aduce terenul la starea inițială, astfel încât să nu fie afectată circulația rutieră in zonă”, a declarat Ion Lungu.

Primarul Ion Lungu: ”Sperăm ca astăzi să finalizăm intervenția la avaria din apropierea Primăriei pentru a aduce terenul la starea inițială iar circulația să nu fie afectată”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava