Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că încă un obiectiv pe fonduri europene din Exercitiul financiar 2014-2020 a fost finalizat. Este vorba de gradinița cu program prelungit de pe strada Dobrogeanu Gherea. În perioada următoare va fi realizată recepția finală.

”Grădinița cuprinde 3 săli de grupă, sală multifunctională,birou administrativ, bucătărie +zona preparare hrană, cabinet medical, spalătorie+călcatorie, vestiare cu grup sanitar pentru personal, grupuri sanitare la parter și etaj, spatiu tehnic.

Toate aceste funcțiuni au fost obținute prin extinderea si modelarea clădirii existente. De asemenea grădinița este dotată cu un loc de joacă pentru copii,cu spații verzi și alei de acces pietonale și carosabile”, a explicat Lungu.  Valoarea investiției este de 4.102.728,29 lei .

”Felicitări constructorului pentru lucrările  de bună calitate executate si respectarea temenelor contractuale. După finalizarea celor două grădinițe pe fonduri europene din Burdujeni sat si Zona centrală,ne concentrăm atentia pe finalizarea gradinițelor din Ițcani si de la Colegiul Mihai Eminescu și totodată pe depunerea de proiecte pe fonduri europene a altor două grădinițe cu program prelungit din Obcini și de la  Școala generală nr 1”, a încheiat Lungu.

Primarul Lungu anunță finalizarea cu fonduri europene a extinderii grădiniței de pe strada Dobrogeanu Gherea. "Vom finaliza în curând gradinițele din Ițcani si de la Colegiul "Eminescu" (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava