MOPAN Suceava
Galerie foto35 poze în acest set

Primul mare concert după ridicarea restricțiilor pandemice a umplut de oameni centrul municipiului Suceava. S-a întâmplat duminică seară iar pe scenă a urcat o voce mare a muzicii de operă românești, Laura Bretan. Este pentru prima dată cînd Laura Bretan concertează la Suceava și asta i se datorează Liceului Teoretic Filadelfia care a organizat acest eveniment prin care s-a dat startul la normalitate dar și sponsorilor companiile Marelvi și Anna Cori. Un mare plus pentru organizare și pentru sunetul excelent.

Laura Bretan a revenit în România după aproape un an si jumatate. Prima sa apariție scenică, post pandemie, a fost ca special guest în concertul IL VOLO de la Arenele Romane din București. Se află într-un turneu prin țară, început la Galați, continuat la Botoșani și acum pe 25 iulie va fi la Suceava. Urmează apoi Arad, Satu Mare si Brașov, după care se va întoarce în Statele Unite. Alături de ea va fi pianistul, compozitorul și producătorul israelian, Giora Linenberg, care a lucrat mai mulți ani cu Lara Fabian, iar acum lucrează cu Laura Bretan. Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Suceava care a și facilitat un astfel de demers.

În cadrul concertului a fost prezentat și un proiect de ajutorare a persoanelor care suferă de autism. Pe scenă a urcat și primarul Sucevei, Ion Lungu, care a transmis salutul său, salut transmis și de ministrul culturii Bogdan Gheorghiu, dar înregistrat video.

 

Primul concert la Suceava al Laurei Bretan a scos municipiul din amorțire, 7.6 out of 10 based on 8 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.6/10 (8 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava