Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând de astăzi, 17 martie, Lensa, cel mai apreciat magazin de optică din România, deschide primul său showroom din Suceava.

Situat în incinta Iulius Mall Suceava, pe Calea Unirii, numărul 22, noul showroom Lensa dispune de un spațiu de vânzare de 155 metri pătrați și este dotat cu 2 cabinete optometrice. În cadrul noului showroom, clienții beneficiază de consultații optometrice gratuite, pentru a-și verifica acuitatea vizuală.

Clienții Lensa vor avea la dispoziție peste 740de modele de ochelari de vedere și de soare, de la branduri de top precum Hugo Boss, Dolce&Gabbana, Carrera, Michael Kors, Jimmy Choo, Ray Ban, Tommy Hilfiger, Versace, Prada și altele, dar și accesorii și soluții de întreținere. Noul showroom din Suceava este al 18-lea din rețeaua de magazine Lensa din România și al treilea deschis anul acesta, după cel mai recent inaugurat pe 3 martie, în Brăila.

Rabla la ochelarii de vedere, vouchere de 1.000 de lei

Lensa derulează ediția de primăvară a programului „Rabla la ochelarii de vedere”. Anul acesta, compania a dublat valoarea totală a voucherelor pentru înlocuirea unei perechi de ochelari vechi, la 1.000 lei.

Pentru a beneficia de programul Rabla, persoanele care doresc să își schimbe o pereche de ochelari vechi cu unii noi trebuie să se înscrie în program pe www.lensa.ro/s/rabla-la-ochelarii-de-vedere și să predea o pereche de ochelari într-unul din magazinele Lensa.

La achiziția unei perechi noi de ochelari de vedere, fiecare cumpărător va primi 10 vouchere a câte 100 de lei fiecare. Voucherele Rabla sunt transmisibile și pot fi utilizate până la data de 1 mai 2022, atât pentru comenzile online pe Lensa.ro, cât și pentru achiziții în magazine, în valoare de minimum 300 de lei.

Programul „Rabla la ochelarii de vedere” se derulează exclusiv offline, în magazinele Lensa din București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Suceava. În contextul expansiunii accelerate, noile magazine Lensa care vor fi deschise pe parcursul campaniei „Rabla la ochelarii de vedere” vor intra automat în program.

Pașii înscrierii în programul „Rabla la ochelarii de vedere”:

Despre Lensa

Lensa.ro este un brand românesc fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după opt ani de existență s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din România, având peste 200.000 de comenzi anual. În prezent, compania deține 17 showroom-uri în marile orașe din țară și un magazin online.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava