Concert pascal
MOPAN Suceava

Primul-ministru Victor Ponta a primit astăzi, 26 noiembrie, la Palatul Victoria, o delegaţie a reprezentanţilor unor mari companii franceze ce activează în România sau care doresc să dezvolte proiecte în ţara noastră.

La reuniune au fost prezenţi vicepreşedinţi de companii din domeniul energiei, construcţiilor, infrastructurii, industriei de apărare şi aeronauticii.

Cu acest prilej a fost subliniată dorinţa Guvernului României şi interesul companiilor franceze pentru concretizarea liniilor directoare ale Parteneriatului Strategic româno-francez şi ale foii de parcurs pentru aplicarea obiectivelor acestuia.

Majoritatea participanţilor au subliniat faptul că România reprezintă o prioritate pentru viitoarele lor investiţii şi au apreciat deschiderea Guvernului României pentru acordarea de sprijin în acest sens.

Primul-ministru Victor Ponta a arătat că domeniile de activitate ale multor companii franceze prezente în România se profilează totodată ca domenii prioritare ale agendei economice promovată de Executiv.

În cadrul întâlnirii au fost amintite şi rezultatele pozitive obţinute ca urmare a investiţiilor franceze în domeniul industriei auto, energiei sau agriculturii.

La întrevedere au participat şi Mircea Duşa, ministrul Administraţiei şi Internelor, Corneliu Dobriţoiu, ministrul Apărării Naţionale şi Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii şi Phillippe Gustin, ambasadorul Franţei la Bucureşti.

Întâlnirea de la Palatul Victoria a avut loc în contextul dialogului sistematic purtat de Guvern cu mediul de afaceri şi cu investitorii străini prezenţi sau interesaţi de oportunităţile oferite de ţara noastră.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava