Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 7 Vicov – Solca, Ovidiu Iane, s-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu câteva sute de alegători din patru localităţi din zona pe care vrea ssă o reprezinte în Parlamentul României, respectiv Solca, Suceviţa, Brodina şi Vicovu de Sus.

La întâlnirea electorală din Solca, la care au participat un număr mare de locuitori ai acestui oraş, a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. În cadrul discuţiilor, oamenii s-au plâns de modul netrasparent în care primarul din aceasta localitate gestionează banii comunităţii, precum şi de calitatea apei potabile din acest oraş. Locuitorii din Solca şi-au exprimat sprijinul clar pentru USL şi Ovidiu Iane, subliniind că „contracadidatul de la PDL-ARD a fost prezent în Solca doar când firma dumnealui a transportat la fier vechi fabrica de bere”. De asemenea, cei prezenţi la întâlnirea cu Ovidiu Iane au primit asigurări ca viitorul Guvern USL şi Consiliul Judeţean Suceava vor trata în mod corect toate primăriile din judeţ în ceea ce priveşte alocările de fonduri, dar şi că instituţiile statului abilitate să verifice cheltuirea banului public îşi vor face datoria.

O altă întâlnire electorală a avut loc în Suceviţa, la care au participat peste 100 de locuitori, primarul comunei Dorin Pînzar, pfostul primar, Ioan Onufrei şi preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor. În cadrul discuţiilor, oamenii i-au adus la cunoştinţă candidatului USL pentru funcţia de deputat „numeroasele abuzuri şi erori legislative din fosta guvernare USL”.

De asemenea, la întâlnirea electorală din Brodina la care au participat aproximativ 150 de locuitori ai comunei, Ovidiu Iane le-a transmis acestora că rolul unui parlamentar, pe lângă cel de a vota legile, „este de a deschide uşile la Bucureşti pentru proiectele importante, care nu ţin neapărat de Consiliul Judeţean, şi care stau blocate pe masa unor agenţii sau ministere”.

Nu în ultimul rând, peste 200 de alegători au fost prezenţi duminică în oraşul Vicovu de sus la întâlnire cu Ovidiu Iane. În cadrul întâlnirii, primarul Gheorghe Schipor l-a prezentat pe Ovidiu Iane alegătorilor din acest oraş, asigurându-l pe candidatul USL de tot sprijinul sau. Pgheorghe Schipor a arătat că timp de 3 ani, oraşul Vicovu de Sus a primit doar 11 miliarde de lei vechi de la fosta conducere PDL a Consiliului Judeţean, „adică tot atât cât a primit în ultimele 6 luni de când la conducerea administraţiei judeţene este domnul Cătălin Nechifor”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava