Concert pascal
MOPAN Suceava

Ansamblul rezidențial Cloud 9, dezvoltat de grupul Akcent Development în zona Aviației din București, va găzdui primul pop-up de fitness deschis vreodată în România, un concept inovator care va fi operat de centrele 700 Fit Club, rezidenții complexului având acces gratuit în prima lună.

Mai mult decât atât, pop-up-ul de fitness 700 Fit Club marchează un nou trend pe piață, în condițiile în care până acum acest tip de retail prefera spațiile stradale, mall-urile sau clădirile de birouri.

Conceptul de pop-up store este des întâlnit în retailul global de retaileri și producători, iar în ultimii ani s-au remarcat și în România astfel de iniţiative. Practic, acesta este un spațiu deschis pe o perioadă scurtă, în care clienții pot experimenta, de exemplu, un produs sau un serviciu nou.

“Ne dorim să oferim locatarilor din cadrul ansamblului servicii la un nivel ridicat de calitate, atrăgând astfel atenția retailerilor care oferă și livrează produse și servicii reprezentative profilului de client din cadrul complexului nostru. Ne bucurăm că putem să aducem astfel o nouă experiență clienților noștri printr-un concept inovator pus în practică de echipa 700 Fit Club.”, a declarat Laurențiu Afrasine, CEO Akcent Development.

Cum numărul angajaților care au fost nevoiți să lucreze de acasă a crescut pe fondul COVID-19, facilitățile oferite în cadrul proiectelor rezidențiale au devenit mai complexe, mai sofisticate și se observă un interes mai mare din partea retailerilor și a furnizorilor de servicii de a fi prezenţi unde clienții au nevoie.

“Vedem un interes mai mare din partea retailerilor şi furnizorilor de servicii diverse pentru a merge în proiecte rezidenţiale, cu atât mai mult în condițiile actuale când factorul de confort și accesibilitate este determinant. Retailerii și furnizorii de servicii doresc astfel să se poziționeze cât mai aproape de potențialii lor clienți.”, a declarat Laurențiu Afrasine, CEO Akcent Development.

Cloud 9 are o supafață totală construită desfășurată închiriabilă de retail de 2.913 mp și cuprinde zona de parter şi mezanin a primului bloc din cadrul ansamblului. În acest moment sunt deja contractate aproximativ  jumătate din spațiile de parter și un sfert din cele de la mezanin. Începută în mai 2018, construcţia celor patru blocuri de apartamente formate din 2 subsoluri, parter + 9 etaje + 10 şi 11 retrase, a fost finalizată în totalitate într-un interval de doar doi ani, în urma unei investiţii de 90 de milioane de euro.

Akcent Development este unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de locuințe din București, cu peste 20 de ani de prezenţă pe piaţa imobiliară din Capitală şi un portofoliu de aproximativ 7.500 de apartamente finalizate, dintre care peste 3.000 de apartamente în proiecte precum Cloud 9, 21 Residence sau 20 Residence. Alte două proiecte rezidenţiale urmează a fi dezvoltate în zona de nord a Bucureştiului. Pe segmentul de birouri, compania s-a concentrat pe proiecte boutique, precum Mendeleev Office 5, Eminescu Offices, Rosetti Tower şi Oscar One, situate în zona centrală a orașului, ce beneficiază de acces facil la mijloace de transport în comun și de o gamă largă de facilități în împrejurimi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava