Concert pascal
MOPAN Suceava

Tensiunile dintre prințul Harry și prințul William par mai aprinse ca oricând. Harry îl acuză pe fratele său că ar fi primit o sumă mare de bani, de la grupul de presă deținut de Rupert Murdoch, pentru a nu merge mai departe în justiție. Amintim că Harry este în plin proces cu publicaţiile tabloide după ce ar fi fost hărţuit telefonic, ar fi plătit pentru informaţii sensibile despre el şi au facut rost de numărul de asigurare socială al lui Meghan. În tot acest timp, pregătirile sunt în toi pentru încoronarea regelui Charles, notează click.ro.

Prinţul Harry va fi prezent la încoronarea tatălui său, dar asta nu înseamnă că e pregătit să îngroape securea războiului cu fratele său. Jurnaliştii britanici sunt de părere că noul atac este un rezultat al faptului că William refuză să schimbe două cuvinte cu el la revenirea în Londra, iar asta se vede clar în locul din catedrală în care urmează să stea ducele de Sussex, scrie Observatornews.ro. Ducele va sta pe rândul al 11-lea, mult în spatele altor invitaţi la eveniment.

,,În timpul COVID, industria turismului s-a închis brusc. Astfel, industria a suferit pierderi uriașe de aproximativ 149 de miliarde de lire sterline. Acum industria se repune și este gata să primească oaspeţi. Restricțiile de a călători în Marea Britanie au fost ridicate de aproximativ un an, așa că suntem pe drumul spre o bună recuperare. Evenimente de genul acesta chiar contribuie la recuperare”, a declarat Patricia Yates, CEO VisitBritain/ VisitEngland, potrivit Observatornews.ro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/international/printii-william-si-harry-in-razboi-pentru-ce-2261710.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava