Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu doar câteva zile înainte ca prințul William să împlinească 40 de ani, noi surse din sânul Familiei Regale au decis să scoată la iveală noi detalii despre relația dintre moștenitorul tronului și fratele său, care a renunțat la atribuțiile regale. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi?

Faptul că ducele de Cambridge împlinește 40 de ani nu este doar un motiv de bucurie, ci și o nouă ocazie pentru a-și demonstra importanța în Casa Regală. Faptul că relația dintre el și fratele său s-a răcit i-a oferit, totuși, oportunitatea de a se apropia de tatăl său, prințul Charles. Ce-i drept, nu au avut niciodată o relație tată-fiu atât de apropiată, însă e evident că prințul William nu e deloc fericit cu alegerile fratelui său, Harry, notează click.ro.

Surse din interiorul palatului Buckingham transmit că legătura dintre ducele de Sussex și fratele său mai mare, ducele de Cambridge, este în continuare „la pământ”. Mai mult decât de atât, William regretă într-o oarecare măsură înstrăinarea de Harry, deși este, indubitabil, nervos.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/relatia-dintre-harry-si-william-imposibil-de-638629.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava