Concert pascal
MOPAN Suceava

Chrissy Teigen nu poate să creadă cât de repede îi creşte burtica, însărcinată fiind cu al doilea copil. Vedeta a căutat răspunsuri pe Twitter, potrivit contactmusic.com.

Modelul în vârstă de 31 de ani – care a anunţat luna aceasta că ea şi soţule ei, John Legend, vor deveni din nou părinţi – crede că a luat mult mai mult în greutate faţă de aceeaşi perioadă în care era însărcinată cu Luna. Dorind să ştie dacă este „normal”, Chrissy a întrebat pe Twitter: „Poate cineva să fie sincer cu mine şi să îmi spună dacă este normal să mă măresc mai repede cu al doilea copil? Pentru că mă îngraş foarte tare, repede şi toată lumea îmi spunea ‘este al doilea copil!’, dar mă mint. Ştiu asta. Pot face faţă adevărului, doar spuneţi-mi. Nu este normal, nu?”

Vedeta a primit aproximativ 3000 de răspunsuri de la persoanele care o urmăresc pe Twitter şi cei mai mulţi au asigurat-o că nu are de ce să se îngrijoreze.

Medicii spun că femeile care sunt însărcinate pentru a doua oară vor simţi, de cele mai multe ori, că burtica le creşte mult mai repede. Asta pentru că muşchii abdomenului şi stomacul au trecut deja prin asta o dată.

Chrissy şi John au lăsat-o pe Luna, fetiţa lor în vârstră de un an şi cinci luni, să dea fericita veste, recent, prin intermediul unui mesaj video postat pe Instagram. În videoclip, Chrissy arată spre burta ei şi o întreabă pe fetiţă: „Luna, ce este aici?”, iar micuţa răspunde: „Un bebeluş!”.

Vestea că John Legend şi Chrissy Teigen vor deveni din nou părinţi nu vine ca o surpriză, deoarece, în nenumărate rânduri, cei doi şi-au exprimat dorinţa de a avea mulţi copii. Într-un interviu recent, Chrissy spunea, potrivit sursei citate: „Mă simt bine, mă simt bine, încă încercăm… sper din toată inima să am mulţi copii. Acesta este visul meu, vreau să fiu însărcinată cam tot restul vieţii mele. Nu tot restul întregii mele vieţi, ci restul vieţii mele fertile. Aşa că, vom vedea.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava