Concert pascal
MOPAN Suceava

Se întâmplă şi la case mai mari! Dezvăluirile făcute de prinţul Harry (38 de ani) în cartea sa autobiografică „Spare” („Rezervă”) descriu şi primele certuri dintre el şi soţia sa şi ceilalţi membri ai Casei Regale a Marii Britanii. Pot părea nimicuri, şi poate chiar sunt, dar aceştia au fost „bulgării” care au stârnit avalanşa de neînţelegeri ce i-a determinat pe ducii de Sussex să-şi părăsească familia: alegerea bisericii pentru nuntă, rochiile domnişoarelor de onoare, vorbe interpretate greşit, notează click.ro.

La cinci luni de când s-au îndrăgostit, în decembrie 2016, Prinţul Harry şi Meghan au avut parte de prima ceartă semnificativă. El povesteşte cu lux de amănunte acel moment, în cartea sa autobiografică, lăsând să se înţeleagă că de vină a fost, în mare parte, felul în care fusese el crescut în sânul familiei regale.Harry a mai povestit şi că cererea în căsătorie a putut să o facă abia după ce a primit aprobarea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, care i-ar fi răspuns destul de vag, lăsându-l uşor nedumerit: „presupun că trebuie să spun da”. Inelul cu care a cerut-o a fost făcut pe comandă, la un bijutier, care a folosit diamante dintr-o brăţară pe care Harry o avea de la mama sa.

Prima mare ceartă dintre Meghan şi Kate pare să fi fost de la croiala rochiilor pentru domnişoarele de onoare, pe motiv că acestea nu se potriveau cu Charlotte (fiica pe care Kate o are cu Prinţul moştenitor William). Kate i-ar fi solicitat chiar cu patru zile înainte de nuntă lui Meghan să schimbe multe detalii, iar ea a refuzat, mai ales că era foarte stresată în acea perioadă din cauza scandalurilor iscate în presă de dezvăluirile făcute de tatăl său.

„La scurtă vreme de la această conversaţie, am ajuns acasă şi am găsit-o pe Meg pe podea. Plângea. (…) Emoţiile erau la cote maxime”, povesteşte Harry, potrivit sursei citate.

Tot el spune că la acea vreme nu şi-a dat seama cât de profunde sunt divergenţele, căci Kate a venit a doua zi cu un buchet de flori la Meghan şi şi-a cerut iertare.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/printul-harry-si-sotia-sa-scandal-urias-am-2236451.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava