Concert pascal
MOPAN Suceava

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi premiați de Kerry Kennedy pentru curajul lor de a lupta împotriva rasismului de la Casa Regală. Totul se întâmplă în urma interviului pe care cei doi s-au acordat celebrei Oprah, interviu în care au scos la lumină toate lucrurile îndurate la palat, notează click.ro.

Momentul în care Meghan a rămas însărcinată cu Archie a fost și cel în care au apărut întrebări de tot felul cu privire la nuanța pielii pe care o va avea bebelușul ei și al Prințului Harry. Deranjată de cele întâmplate, Meghan nu a uitat, așa că a profitat de ocazie și a spus totul în cadrul interviului respectiv.

Timpul a trecut, iar revolta celor doi cu privire la comentariile rasiste, dar și „dezlipirea” de Familia Regală nu au trecut nerăsplătite. Prin intermediul fundației pentru drepturile omului, Robert F. Kennedy, Meghan și Harry vor primi o distincție pentru poziția eroică pe care au adoptat-o împotriva rasismului din monarhie.

Evenimentul de premiere va avea loc pe data de 6 decembrie, atunci când Kerry Kennedy va fi cea care le va înmâna celor doi distincția, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/international/printul-harry-si-meghan-markle-considerati-eroi-2222592.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava