Concert pascal
MOPAN Suceava

Casa Regala este din nou în centrul unui scandal, după ce Prințul William s-a declarat absolut revoltat de faptul că în serialul despre pedofilul care a îngrozit întreaga Anglie ca apărea și mama sa, regretata prințesă Diana, notează click.ro.

Producția de televiziune, în care va apărea și personajul Prințesei Diana, îl va avea în rolul principal pe actorul Steve Coogan ce-l va interpreta pe cumplitul pedofilul Jimmy Saville. Serialul a stârnit multe controverse de când a fost anunțat, iar criticii au catalogat show-ul drept o manevră ipocrită de a face audiență.

Actele monstruoase ale prolificului infractor sexual Jimmy Savile au ieșit la iveală abia după moartea sa în 2011. În timpul vieții nimeni nu bănuia secretul cumplit pe care Savile îl ascundea și era văzut ca o persoană respectabilă, astfel că era cunoscut de mai mulți membri ai familiei regale, inclusiv prințul Charles, prințul Philip și prințesa Diana. S-a raportat că serialul o va prezenta pe Diana, care a murit în 1997, întâlnindu-se cu Savile. Potrivit publicațiilor britanice, criticii de film au sperat ca scena va fi tăiată din The Reckoning, iar o sursă din mass-media a spus că Prințul William este de-a dreptul dezgustat de inițiativa producătorilor, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/printul-william-dezgustat-scandal-casa-regala-412779.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava