Concert pascal
MOPAN Suceava

Nimeni nu poate şti cu exactitate când începe şi când ia sfârşit o poveste de dragoste care părea să dureze o veşnicie. Relaţia dintre Justin Timberlake, în vârstă de 38 de ani, şi soţia sa, Jessica Biel, este una admirată la Hollywood datorită discreţiei cu care cei doi reuşesc să îşi menţină dragostea de ochii presei şi de influenţa factorilor exteriori. Iată că până şi cele mai solide legături sunt supuse şocurilor, căci Justin a fost surprins de fotreporterii publicaţiei The Sun în ipostaze compromiţătoare alături de una dintre colegele de platou, potrivit click.ro.

Imaginile au fost realizate aproape de miezul nopţii atunci când cei doi presupuşi porumbei se aflau într-unul dintre balcoanele barului The Absinthe House din statul american New Orleans. Artistul a fost importalizat stand într-un colț al balconului, cu o șapcă trasă pe ochi și destul de amețit de alcool, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/probleme-paradis-justin-timberlake-ipostaze-tandre-cu-o-bruneta-misterioasa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava