• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ultima întrunire a Comitetului Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava a încercat şi în final se pare că a reuşit să rezolve „dilema” legată de modul de delegare al observatorilor, problemă care a dus la demisia memrilor Comisiei Judeţene de Arbitri.
Noua organigramă a Comisiei Judeţene de Arbitri prevede că delegarea observatorilor va fi făcută de arbitrul Ionuţ Ignat. Tânărul şi talentatul arbitru sucevean va prelua responsabilitatea după operaţia de la genunchi, până atunci delegările urmând a fi realizate de grupul de observatori.
O altă comisie formată din Dumitru Antoniu – preşedinte, Vasile Tacu şi Marius Şuhan – membri, va avea în atribuţie delegarea şi analiza activităţii arbitrilor la nivel judeţean. Supervizarea compartimentului tehnic, care se va ocupa cu organizarea de cursuri şi examinarea arbitrilor, va pica în sarcina preşedintelui CJA, Sebastian Gheorghe. Comisia de Disciplină a AJF Suceava va avea următoarea componenţă: Vasile Tacu – preşedinte, Gheorghiţă Ignătescu, Marius Şuhan şi Vasile Păduraru – membri.
„Faptul că am reuşit să ajungem la un consens este un lucru pozitiv. Sper ca toţi cei care au fost numiţi în funcţii să-şi facă treaba cât mai corect pentru a nu mai exista probleme pe viitor” a declarat preşedintele Asociţiei Judeţene de Fotbal, Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava