MOPAN Suceava

În perioada 20 – 24 iunie, sucevenii sunt invitați să se distreze la Festivalul Verii, în parcarea Shopping City Suceava. Timp de cinci zile, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de trupe locale și artiști foarte îndrăgiți de publicul sucevean, iar duminică și miercuri, spectatorii se vor putea bucura de trei super concerte susținute de Proconsul, Ruby și artiștii Alexander & Mayo.
Astfel, sâmbătă, 20 iunie, atmosfera va fi întreținută cu muzică și voie bună de către Fanfara Calafindești, Gheorghiță Rotaru și Alexandru Recolciuc alături de Formația Cetina. Ziua de duminică va aduce în fața spectatorilor o varietate de momente muzicale oferite de cunoscuții și apreciații artiști de muzică populară: Sorin Filip și Grupul „Flori de cânt bucovinean”, Lăutarii Bucovinei şi Adriana Bucevschi. De asemenea, trupa AlterEgo va interpreta cover-uri ale celor mai cunoscute hituri naționale și internaționale, într-un show de excepție. Seara se va încheia cu un super concert susținut de Ruby, care va încinge atmosfera alături de fani, cântând cele mai cunoscute piese ale sale: ”Stinge lumina”, ”De la distanță”, ”Nu pune la suflet”, precum și cel mai nou hit al său: ”Lasă cucu-n pace”. Luni și marți, atmosfera va fi întreținută de Party Show & Events.
Miercuri, 24 iunie, sucevenii vor avea parte de o zi specială de Sânziene, încărcată cu momente artistice deosebite susținute de Fanfara Dolhasca, Arcanul USV, Manuela Pohoață, Laura Olteanu Music și Bianca Ciubotaru. Distracția va fi la cote maxime alături de Alexander & Mayo, care vor antrena publicul pe piese moderne pop-rock, în deschiderea celui mai așteptat moment al serii, concertul trupei Proconsul. Aceștia revin la Suceava pentru a-și bucura fanii cu melodiile care i-au consacrat de-a lungul anilor: ”Cerul”, ”Pentru tine”, ”Mi-ai luat inima”, dar și cea mai nouă piesă ”Aici cu mine”.
În toata această perioadă, iubitorii de adrenalină sunt invitați să experimenteze senzații tari în parcul de distracții amenajat în parcarea Shopping City Suceava, unde vor putea încerca peste 8 tipuri de mecanisme moderne și spectaculoase. De asemenea, pofticioșii vor putea degusta mici, bere de casă, dulciuri și alte produse delicioase. Evenimentul este organizat de compania MEnterprises.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava