Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Suceava la alegerile locale de anul viitor va fi cunoscut la finele lunii septembrie în urma unui sondaj de opinie, a anunţat preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Bălan. Bălan a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că va participa la competiţia internă privind desemnarea candidatului arătând că şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de primar încă de acum doi ani de zile când era la PDL. El este convins că va avea câştig de cauză în detrimentul colegului său, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, care şi-a anunţat la rându-i intenţia de a participa la competiţia internă, şi că va fi primarul municipiului reşedinţă de judeţ.

„Eu am convingerea că voi fi primarul municipiului Suceava”

„Mi-am anunţat candidatura înainte ca vechiul PDL să fuzioneze cu vechiul PNL şi să creeze noul PNL. Am luat în considerare atunci posibilitatea ca să candideze şi colegul meu Alexandru Băişanu de la PNL şi Ion Lungu de unde o fi vrând şi Ovidiu Donţu de la PSD şi alţii. Între timp PDL cu PNL au fuzionat şi acum avem doi candidaţi. Competiţia internă nu e un lucru rău. Dacă mi-ar fost frică de această competiţie nu aş fi intrat în condiţiile în care am luat în calcul că l-aş fi putut avea contracandidat pe Alexandru Băişanu din partea PNL dacă cele două partide nu fuzionau. Nu e nici o problemă să intru în competiţia internă dar trebuie să înţelegem fiecare că această competiţie trebuie să o facem fără să aducem în vreun fel atingere PNL-ului. Este până la urmă un joc democratic ca cel mai bun să câştige şi de ce nu să fie primarul municipiului Suceava. Eu am convingerea că voi fi primarul municipiului Suceava”, a declarat Bălan. Ioan Bălan a spus că nu va intra în dezbatere publică cu Alexandru Băişanu deoarece o asemenea situaţie ar avantaja candidaţii celorlalte partide. El a precizat însă că cei care vor intra în competiţia internă în PNL vor avea un proiect minimal pe care-l vor expune public şi cu care vor încerca să obţină cât mai multe voturi de la electorat. „Proiectul meu este un proiect de echipă în care merg de la început pe principiul că nu deţin soluţii pentru toate problemele din toate domeniile şi de aceea am nevoie de o echipă, o echipă de specialişti în principal oameni tineri. Asta nu înseamnă că excludem pe cei în vârstă dar vreau ca în echipa asta să fie specialişti pe domenii nu oameni care-şi dau cu părerea despre ceea ce nu cunosc. Ne-am săturat de oameni care le ştiu pe toate”, a spus liderul liberal.

Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei, în echipa lui Ioan Bălan

Ioan Bălan a ţinut să sublinieze că din echipa sa fac parte şi cei doi viceprimari ai municipiului Suceava, Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei. „Mă bucur că în echipa mea îi am pe cei doi viceprimari dar asta nu înseamnă că dacă Alexandru Băişanu va fi cel care va fi desemnat de către cetăţeni candidatul PNL noi vom fi în afara proiectului. Vom fi în proiect”, a spus Bălan. Ioan Bălan a mai ţinut să precizeze că oricare ar fi rezultatul competiţiei interne din PNL el va rămâne în continuare membru PNL. „Mi-am urmat partidul de fiecare dată din 1994 de când m-am înscris în PD. Să nu vă gândiţi că ar putea exista o candidatură a mea având în spate alt siglă decât cea pe care o vedeţi acum”, a încheiat Bălan.

Bălan este convins că va avea câştig de cauză în competiţia internă privind desemnarea candidatului PNL la primăria Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava