Departamentul de Specialitate cu Profil Psihopedagogic din cadrul Facultăţii de Ştiinte ale Educaţiei, Universitatea ,,Ştefan cel Mare” din Suceava, desfăşoară în luna septembrie 2015 admiterea la Programul de Formare Psihopedagogică, program ce oferă studenților și absolvenților de studii superioare posibilitatea de a obţine certificarea pentru profesia didactică.

Înscrierea la Programul de Formare Psihopedagogică este o opţiune deschisă pe viaţă, pentru că asigură obţinerea unei certificări cu valabilitate permanentă. Obţinerea certificatului propune absolvenţilor o şansă în plus de angajare pe piaţa forţei de muncă, oferindu-le posibilitatea de a profesa în învăţământul preuniversitar şi universitar. Pe lângă posibilitatea de angajare imediată după terminarea facultăţii, Programul de Formare Psihopedagogică susţine dezvoltarea personală a cursanţilor pe dimensiunea cognitivă, emoţională şi socială, fiind o garanţie a succesului în relaţionarea interpersonală şi în consolidarea unei cariere autentice. Competenţele dobândite, profesionale şi transversale, îi ,,califică” pe beneficiari şi pentru exercitarea altor roluri ce presupun buna comunicare şi relaţionare, cum ar fi cel de părinte, de consilier şi mediator la nivelul comunităţii.

Pentru studenţii şi absolvenţii studiilor universitare (Nivel I şi Nivel II, forma de învăţământ zi şi forma de învăţământ postuniversitar) înscrierile se fac până în 17 septembrie 2015, la Universitatea ,,Ştefan cel Mare” din Suceava, Corp A, Etaj I, Sala A121, între orele 08:00 – 15:00. Beneficiază de gratuitate studenţii admişi la programe universitare cu finanţare de la bugetul de stat.

Pentru absolvenţii de studii superioare ai USV şi ai altor universităţi care doresc să se înscrie la Programul de Formare Psihopedagogică în regim postuniversitar, înscrierile pentru anul universitar 2015-2016 se fac doar până în 17 septembrie 2015!

Informaţii suplimentare şi detalii privind procedura de înscriere şi înmatriculare pot fi accesate la adresa http://www.dppd.usv.ro/   şi la numărul de telefon 0230 216147 (int.144).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
PNL - Gheorghe Flutur
PNL - Ion Lungu - Lucian Harsovschi
PSD - Mirela Adomnicai
PSD - Dan Cusnir
PMP - Bogdan Codreanu
PMP - Marian Andronache
PRO România - Alexandra Harja Samsonescu
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava