• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Clubul Sportiv Universitar Suceava va trece în subordinea Universității ”Ștefan cel Mare” și implicit sub ”aripa” Ministerului Educației. Potrivit declarațiilor rectorului unității de învățîmânt superior sucevene, Valentin Popa, coordonatr al tuturor echipelor de handbal ale CSU Suceava va fi decanul Facultății de Educației Fizică și Sport, Petru Ghervan.

Experimentatul tehnician sucevean îi va avea alături la echipa CSU Suceava ca antrenor principal pe Adrian Chiruț, secondat de Ioan Tcaciuc și Iulian Andrei. După cum a declarat rectorul USV, Valentin Popa, după o discuție cu Primarul Municipaiului Suceava, Ion Lungu, s-a hotărât ca antrenorului Adrian Chiruț să i se ofere o a doua șansă. De menționat faptul că toți cei nouă jucători aflați la final de contract vor pleca de la echipa CSU Suceava, gruparea suceveană urmând să se bazeze pe tineri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava