Targul de Toamna Produs in BUcovina 19-21 octombrie 2018

Începând de miercuri, 24 iunie a.c. şi până duminică, 28 iunie, sucevenii sunt invitaţi să participe la evenimentele organizate la ediţia de anul acesta a Zilelor Sucevei. Printre protagoniştii ediţiei 2015 a Zilelor Sucevei se vor număra Elena Gheorghe, trupa Maxim, Nicole Cherry, Lidia Buble şi Antonia.

Vă prezentăm în continuare programul complet al „Zilelor Sucevei 2015”:

Miercuri

15.00 – Deschidere Oficială a „Zilelor Sucevei”, ediția 2015

– Înmânarea Diplome Cetățeni de Onoare

– Sărbătorirea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie

– Fanfara Sucevei (1 oră)

16.00 – Popovici Darius; Popovici Andrei (45 min.)

16.45 – Mirela Ungureanu (20 min.)

17.05 – Sorin Filip & Tinerele talente (2 ore)

Diana Alexa                   Daiana  Ivașcu                   Alexandru Sahlean

Andrei Iftime                 Alexandra Dan                   Natalia Coajă

Mădălina Lupu Pope     Emilia Solovăstru              Andreea Chisăliță

Bertea Valentin

19.05 – Ansamblul  Artistic ”Ciprian Porumbescu” (2 ore)

21.05 – Călin Brăteanu & Band (2 ore)

22.05 – Ana Ilca Mureșan

Joi – 25.06.2015

15.00 – Muzică scenă

18.00 – Chitic Rucsandra Maria (15 min.)

18.15 – Moment Point Dance (3 min.)

18.18 – Atudorei Miruna  (15 min.)

18.33 – Pop Alesia (5 min.)

18.38 – Zumba Florin (30 min.)

19.08 – Ennoya (45 min.)

19.53 – Moment Point Dance (3 min.)

20.00 – Andrei Leonte (45 min.)

20.45 – Ordinul Solomonarilor (20 min.)

21.05 – Elena Gheorghe

 

 Vineri – 26.06.2015

15.00 – Muzică scenă

18.00 – Alexandra Alexandriuc (C.M.) (15 min.)

18.15 – Moment Break Dance (3 min.)

18.28 – Roxana Lux (C.M.) (15 min.)

18.43 – Moment Street Dance (3 min.)

18.46 – Iuliana Levinschi (C.M.) (5 min.)

19.51 – This Cover Band (45 min.)

20.36 – Moment Street Dance (3 min.)

20.39 – Lidia buble (45 min.)

21.24 – Maxxim (45 min.)

Sâmbătă – 27.06.2015 

15.00 – Muzică scenă

18.00 – Iuliana Aaniței (C.M.) (15 min.)

18.15 – Moment Dans Sportiv (3 min.)

18.18 – Eliza Maxim (C.M.) (15 min.)

18.33 – Moment Dans Sportiv (3 min.)

18.36 – Darius Grigoraș (C.M.) (15 min.)

18.51 – Moment Dans Sportiv (3 min.)

18.54 – Cristian Munteanu (34 min.)

19.28 – DJ Jackie & Gabriel Davi (30 min.)

20.00 – Nicole Cherry (45 min.)

21.00 – Leia D & Cabaret (45 min.)

Duminică – 28.06.2015 

12.00 – Muzică scenă

16.00 – Cornelia Ștefan (20 min.)

16.20 – Ansamblul „Arcanul” Suceava (1 oră și 20 min.)

17.40 – Manuela Pohoață (20 min.)

18.00 – Alexandru Recolciuc (30 min.)

18.30 – Sorin Filip (1 oră)

19.30 – Andreea Ghivirigă (45 min.)

20.15 – Cristina Ghiorghiu (45 min.)

21.00 – Moment Street dance Seniori (5 min.0

21.05 – Antonia (45 min.)

ARTIFICII

Programul complet al Zilelor Sucevei 2015, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava