Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat:

CENTRUL REGIONAL DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR BRAŞOV, in calitate de beneficiar, implementează  proiectul cu titlul ” Modernizare pentru Eficienta si Calitate in SERViciile de Formare Profesionala a Adultilor”MECSERV, ID 92695.

                In data de 29.07.2015 la ora 11.00 la sediul AJOFM Suceava va avea loc un  eveniment de publicitate  comunicare, promovare si diseminare a realizarilor proiectului, la nivel judetean SPO.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane si are ca obiectiv general modernizarea si eficientizarea tipurilor de servicii furnizate clientilor  Serviciului Public de Ocupare-ANOFM, prin imbunatatirea si diversificarea modalitatilor de gestionare si de furnizare a serviciilor de formare profesionala de catre unitatile teritoriale – Centrele Regionale de Formare Profesionala a Adultilor(CRFPA).  

Acest proiect strategic, se realizeaza in parteneriat cu alte instituții publice similare: CRFPA Calarasi, CRFPA Cluj, CRFPA Teleorman si CRFPA Valcea,  acoperind astfel urmatoarele zone de dezvoltare din Romania: Centru, Sud Muntenia, Nord Vest si Sud Vest Oltenia.

Proiectul urmareste imbunatatirea serviciilor oferite șomerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si angajatorilor, prin realizarea unei aplicatii informatice – sistem integrat, a unor pagini web precum si  instalarea unor echipamente electronice de informare (infotouch) la sediul fiecarui partener.

Cu ajutorul acestor sisteme moderne, clientii CRFPA partenere, fara a mai fi nevoiti sa se prezinte la sediul institutiilor, au acces rapid la toate informatiile necesare cu privire la cursurile de formare profesionala autorizate  si organizate .

Avand in vedere deficitul de personal din aceste institutii, prin crearea unei baze de date si a unui sistem informatic, se creste eficienta activitatii de formare profesionala a adultilor, asigurandu-se, totodata, securitatea informatiilor specifice acestei activitati.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava