• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul PNL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu a anunţat că a promovat o iniţiativă legislativă în vederea completării Legii cadru nr.284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice. Sanda- Maria Ardeleanu a precizat că această iniţiativă a fost formulată împreună cu deputatul PNL Raluca Turcan, şi vizează acordarea acordării sporului reparatoriu de 15% în salariul de bază pentru personalul bugetar care posedă titlul ştiinţific de „doctor”. Ardeleanu a spus că propunerea vizează mai multe categorii profesionale, cum ar fi cadre didactice, jurişti, ingineri etc.. „În prezent, aceştia sunt discriminaţi pentru că şi-au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010. Sporul prevăzut în propunerea legislativă se acordă persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul pentru care posedă titlul ştiinţific respectiv. Prin această iniţiativă dorim să stimulăm creşterea interesului românilor pentru studiu şi pentru parcurgerea tuturor ciclurilor de învăţământ. Ne dorim o implicare mai mare a tinerilor în cercetare, inovare, o profesionalizare a cât mai multor categorii de bugetari pe domeniile lor de expertiză: de la pedagogi până la buni jurişti sau economişti”, a explicat deputatul PNL de Suceava. Ardeleanu a adăugat că deja Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a luat poziţie şi a anunţat că “Legiuitorul, în acest caz, a menţinut un spor pentru un grup de angajaţi (pentru cei care aveau doctoratul la data intrării în vigoare a modificării legii) şi a anulat posibilitatea obţinerii sporului, compensării, pentru celălalt grup, în condiţiile în care ambele grupuri fac parte din aceeaşi categorie de personal […]. În cazul ambelor grupuri suntem în prezenţa aceleaşi categorii de angajaţi, care, prin obţinerea titlului de doctorat, se presupune că adaugă un plus de valoare muncii prestate.” Ardeleanu a arătat prin noua iniţiativă legislativă se propune corectarea acestor situaţii discriminatorii şi punerea în legalitate a acordării drepturilor salariale care se cuvin angajaţilor din sistemul bugetar care au obţinut titlul ştiinţific de doctor după anul de graţie 2009.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava