• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Senatorul PSD de Suceava, Ovidiu Donțu, a depus un proiect de lege prin care vrea să încurajeze firmele să sponsorizeze cu sume mai mari activitățile prevăzute în Legea sponsorizării. Ovidiu Donțu a arătat că prin această inițiativă se dorește ca inclusiv activitățile sportive să poată beneficia de o finanțare mai mare din partea mediului de afaceri. Ovidiu Donțu a depus marți, 11 octombrie, o propunere legislativă pentru modificarea Codului Fiscal, astfel încât agenții economici care oferă sponsorizări să-și poată deduce o sumă mai mare de bani din impozitul pe profit.

„Modificarea propusă constă în modificarea criteriului referitor la alegerea sumei maxime ce se poate deduce din impozitul pe profit, precum și dublarea unui indicator care se aplică la cifra de afaceri, de la 0,5% la 1%. Până acum erau două condiții în baza cărora se calcula suma care putea fi dedusă, respectiv aplicarea unui procent de 0,5% din cifra de afaceri, cumulativ cu aplicarea unui procent de 20% din impozitul pe profit datorat. Prin aplicarea unui procent de 1% la cifra de afaceri, sumele care s-ar putea deduce ar urma să se dubleze”, a declarat senatorul PSD de Suceava. El a declarat că din punctul său de vedere este necesară asigurarea anumitor facilități fiscale celor care fac sponsorizări, cu scopul de a crește gradul de deschidere către astfel de gesturi din partea companiilor. Ovidiu Donțu a arătat că prin creșterea valorii sponsorizărilor se pot rezolva anumite problemele pentru care statul nu a găsit resursele necesare sau legislația nu a permis rezolvarea loc.

Donțu a subliniat faptul că ideea pentru inițierea acestei propuneri legislative a pornit de la o discuție pe care a avut-o cu președintele clubului de fotbal Foresta Suceava, Dorin Goian. „În urma discuțiilor cu Dorin Goian și ceilalți reprezentanți din conducerea clubului mi s-a spus că Primăria poate să dea numai o anumită sumă fenomenului fotbalistic, limitată, cu care nu pot să menții o echipă în prima ligă. În mod evident este nevoie ca eventual după modelul din handbal, să se formeze un consorțiu de firme care să aibă o susținere legislativă pentru a deduce sume mai mari de bani dacă vor acorda sponsorizări mai consistente sportului în general, și fotbalului în mod special”, a încheiat senatorul PSD de Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
  • marin

    Propuneti o lege prin care directorii de scoli sa nu aiba voie sa fie in functie mai mult de un mandat,la fel ca in justitie.Nu pe viata,cum se intampla acum in unele scoli din Suceava!Chiar se satura colectivul profesoral de aceleasi persoane,puse de dvs.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava