MOPAN Suceava
Galerie foto13 poze în acest set

Aproximativ 500 de persoane au participat vineri seara la protestul organizat la „Zidul Morţii”, aşa cum a fost numit pilonul construit la intersecţia dintre viitoarea şosea de centură a Sucevei şi DN 17, în comuna Şcheia. Prezenţa sucevenilor la protestul organizat în locul în care patru persoane şi-au pierdut deja viaţa în urma unor accidente rutiere a fost extrem de numeroasă, protestatrii aprinzând lumânări în memoria acestora. Printre cei care au venit să ceară dărâmarea pilonului din mijlocul DN 17 s-au aflat şi rude ale celor patru suceveni care şi-au pierdut viaţa în acest loc.

Cei care au ţinut să protesteze s-au adunat în jurul orei 19:00 în parcarea hypermarketului Real, după care au pornit în coloană către „Zidul Morţii”, acolo unde au aprins lumânări şi au ţinut un moment de reculegere pentru cele patru victime ale accidentelor. Mesajul protestatarilor a fost unul cât se poate de clar: „Aici se moare”. Ei au cerut finalizarea lucrărilor la această investiţie, dar şi sporirea măsurilor de siguranţă pentru şoferi.

Printre cei care s-au alăturat protestatarilor s-a numărat şi fostul rector al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, Adrian Graur, unul dintre sucevenii care au criticat în mod vehement soluţia tehnică de a construi un pilon în mijlocul DN 17.

Protest la Zidul Morţii. 500 de oameni un singur mesaj: „Aici se moare”, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava