• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto6 poze în acest set

Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina în pilonul podului construit fix în mijlocul DN 17 în zona comunei Șcheia, autoturismul rămânând practic înfipt în zid. Accidentul s-a petrecut vineri în jurul orei 23. Militarii Detaşamentului de pompieri Suceava au intervenit cu două echipaje de descarcerare și au luat măsurile de siguranţă specifice – balizarea zonei, verificarea scurgerilor de lichide inflamabile şi deconectarea bornelor de la bateria de acumulatori – concomitent cu extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Zidul morții” cum este denumit pilonul podului de la șoseaua de centură a Sucevei a mai făcut trei victime în urmă cu doi ani când un camion încărcat cu lemne l-a lovit în plin. Atunci și-au pierdut viața doi adulți și un copil.

 

”Zidul morții” de la șoseaua de centură a Sucevei face încă o victimă: un tânăr de 21 de ani, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
  • http://SiteWeb... vasicucu

    Autoritățile locale ar trebui cercetate pentru ucidere din culpă.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava