Concert pascal
MOPAN Suceava

Laurențiu Reghecampf a făcut cale întoarsă în România după ce și-a reziliat contractul cu Al Taee. Antrenorul a fost surprins, de paparazzi Click!, pe aeroport încărcat cu bagaje și cu familionul după el. A ieșit scântei, Reghe cedând presiunii!

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) și echipa Al Taee au reziliat, săptămâna trecută, contractul din cauza rezultatelor slabe obținute, așa că antrenorul și-a luat noua familie și a revenit în România.

În contextul ultimei înfățișări de la tribunalul Buftea, în urma căreia instanța a decis să o cheme pe Corina Caciuc drept martor în procesul de divorț al antrenorului, atmosfera din noua familie a lui Reghe stă, se pare, pe un butoi cu pulbere.

Antrenorul a fost surprins la sosirea pe aeroportul Otopeni de către paparazzi împovărat de bagaje, dar și de situație. Cu doi copii mici după el, plângând pe două voci, și cu multe valize la purtător, Reghe a făcut o criză de nervi pe aeroport, țipând la toată lumea, după cum au dezvăluit surse de la fața locului pentru Click!

Se pare că nici Corina Caciuc nu era deloc în apele ei, mai ales că, surpriză, antrenorul își pusese cu câteva ore înainte pe pagina de Facebook o poză cu … Anamaria Prodan. Nu se știe din ce motive, cert este că acesteia nu i-a picat deloc bine gestul antrenorului, care a și șters repede imaginea cu impresara.

„Nu am înțeles de ce a pus poza cu Anamaria pe pagina lui de Facebook. Am rămas toți blocați. La 2 ore după ce a postat poza cu Ana,  Reghe a scos-o fără nici o explicație”, au dezvăluit surse din anturajul impresarei, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/paparazzii-click/pus-pe-liber-de-arabi-reghe-s-a-intors-in-2354679.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava