Concert pascal
MOPAN Suceava

Festivitatea de premiere a competiției de lupte greco-romane pentru categoria U20, desfășurată în orașul  Călărași în data de 15 aprilie 2024, a adus momente de mândrie și bucurie pentru iubitorii de lupte suceveni reprezentați prin CSM Suceava.

Astfel Dediu Iulian Felix a urcat pe podium la categoria de greutate de 72 kg, obținând medalia de bronz. Acest  rezultat remarcabil  demonstrează clar dedicarea sa pe salteauade lupte și efortul său prestart continuu în acest sport.

La categoria de 55 kg, lupte feminin, Andris Ana-Maria a reușit, de asemenea, să obțină medalia de bronz, confirmând talentul și determinarea luptătoarelor de la CSM Suceava.

Succesele meritorii ale acestor sportivi nu ar fi fost posibile fără îndrumările atente ale antrenorilor Andrei Bolohan și Daniel Ciubotaru, care au contribuit la dezvoltarea tehnicilor și la pregătirea psihologică a tuturor luptătorilor.

Aceste realizări subliniază nu doar calităție pregătiriilor fizice și psihice ale tinerilor de la CSM Suceava, dar și spiritul de luptă și perseverența de a se antrena  și de a câștiga.

La fete.

Tenaticarea și forța tinerei luptătoare Andris Ana-Maria depuse în timpul meciurilor, cu mai multe luptătoare din țară, pe care le-a învins, au propulsat-o pe podiumul premiaților.

Medalia obținută de ea, se va adăuga palmaresului ei sportiv, confirmând  valoarea ei reală

Felicitări pentru sportivi, antrenori  al clubului CSM Suceava

La băieți.

O prezență marcantă a luptătorului sucevean Dediu  a demonstrat că talentul și determinarea sunt cheia succesului în luptele greco-romane.

Într-un meci palpitant,  confruntarea lui intensă cu reprezentantul LPS Botoșani, în dressul său albastru, Dediu nu doar că a strălucit prin tehnică, dar și-a și asigurat un loc pe podium, confirmând astfel așteptările și speranțele echipei sale sucevene.

Împreună, voi luptătorii și antrenorii construiți mereu imagini de succes:

  • desfășurând luptă după luptă;
  • obținând medalie după medalie;
  • demonstrând talentul tinerilor suceveni.

 

 

A consemnat Iuliana Maria Bușoi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava