Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Rădăuți a organizat, pe 25 mai, un amplu eveniment pentru a marca Ziua Eroilor. Manifestările au avut loc în prezența unui număr mare de rădăuțeni, alături de care au fost prezenți primarul Bogdan Loghin, viceprimarul Ciprian Țarevici, precum și alte oficialități locale. Prezent la manifestările prilejuite de comemorarea eroilor noștri, primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, a ținut să aducă un omagiu emoționant tuturor celor care, prin jertfa lor, au scris pagini importante din istoria românilor. „Ne adunăm în liniște, sub cerul înstelat al aducerii aminte și pășim în lumea trecutului, într-un loc sacru unde curg râurile curajului și, deopotrivă, ale durerii. În această zi, fiecare răsărit de soare ar trebui să ne reamintească de jertfa eroilor noștri.

Pe câmpurile de bătălie, ei și-au înălțat curajul spre ceruri și au aprins flacăra libertății. Tristețea și mândria se împletesc în inimile noastre, căci datorită lor putem respira azi, aerul Independenței.

Dorul de unitate și măreție se încolăcește în jurul nostru, iar amintirile eroilor se transformă într-o energie ce ne dorim să ne ghideze pașii în fiecare zi. Privim spre cer și simțim energia prezenței lor, încurajându-ne să fim mai buni și să păstrăm vie făclia pe care cu jertfa și sângele lor, au aprins-o. Ei ne-au învățat că eroismul nu moare niciodată, ci continuă să trăiască în valorile pe care le cultivăm înspre a ne cinsti și a ne iubi țara

Ziua Eroilor și Înălțarea Domnului, care în acest an a fost comemorată tot pe 25 mai, ne aduc aminte că suntem parte a unui popor cu o istorie luminată de curaj și sacrificiu. Să le cinstim și să le păstrăm vie amintirea, cu speranța că vom construi o lume mai bună, demnă de jertfa înaintașilor noștri! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis Bogdan Loghin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava